ჯიღაურაში ეროვნული სამეცნიერო კონფერენცია „ქართული ხორბლის ახალი რეალობა“ გაიმართა. სოფლის მეურნეობის სამეცნიერო-კვლევითი ცენტრის მიერ ორგანიზებულ კონფერენციაზე წარმოდგენილი იყო ქართული ხორბლის უნიკალური თვისებების შესახებ უახლესი სამეცნიერო მტკიცებულებები, რაც უმნიშვნელოვანესია ბიომრავალფეროვნების შენარჩუნების, აგრარული სექტორის მდგრადობის, საზოგადოებრივი ჯანდაცვის, ნუტრიციოლოგიისა და სასურსათო უზრუნველყოფისათვის. სტატია სრულად.
გაგრძელება